U bent nu hier: Home / Familie conflicten / Herstelmediation

Gedoe in de familie

‘in elke familie is wel wat’ is een uitdrukking die we allemaal wel kennen en in de praktijk is dat ook vaak een feit. Of dat nu tussen ouders en hun kinderen is of tussen broers en zussen vaak is het resultaat dat familieleden elkaar niet meer zien of dat verhoudingen langdurig verstoord zijn. Uit ervaring weten we inmiddels dat een dergelijke ingrijpende stap niet nodig is en dat er een goed alternatief is.

scheidingsbemiddeling zwolle mediation

Samen in gesprek

Tijdens een familiemediation gaat u met de diverse betrokken familieleden om tafel zitten en treden onze mediators als procesbegeleider op. De gesprekken vinden altijd plaats op een neutrale locatie welke we veelal afstemmen op de fase van de bemiddeling maar die zich altijd dicht bij u in de buurt  bevindt.

Omdat elke familieconflict anders is varieert de aanpak ook en soms werken we daarbij samen met andere deskundigen zoals de coaches van Krachtveer Coaching en Eclora coaching.

Tijdens de diverse gesprekken gaan we de diepte in en krijgt iedereen de gelegenheid zijn kant van het verhaal te vertellen; waar zitten de angel in de relatie?

Vaak werkt het al verhelderend om echt eens goed naar de andere en zijn bedoelingen te luisteren.

Toekomstgericht

Hoewel de oorzaak in het verleden ligt proberen we als snel samen met jullie naar de toekomst te kijken. Hoe zouden jullie in de toekomst met elkaar om willen gaan en wat heeft een ieder daarvoor nodig. Uiteindelijk maken de familie leden hierover afspraken.

Regelmatig horen wij van onze cliënten dat de familiemediation ze veel heeft gebracht en de verhoudingen in de familie strek verbeterd zijn en daar doen we het voor

Plan uw vrijblijvend oriëntatiegesprek

 

scheidingsbemiddeling zwolle HenkZomerPASscheidingsbemiddeling zwolle KarinStadtmanPASscheidingsbemiddeling zwolle DirkBuitenhuisPAS

 

facebook