U bent nu hier: Home / Zakelijke conflicten / Bouwconflicten

Bouwconflicten

scheidingsbemiddeling zwolle ScheidingVeel opdrachtgevers zijn niet bereid voor de begeleiding van hun bouwproject een onafhankelijke deskundige in te schakelen en regelen het zelf. In de praktijk valt dat vaak tegen. Immers het ontbreekt aan expertise.

Door het tijdig inschakelen van een deskundige van de Rijdende Conflictbemiddelaars kunt u langlopende procedures bij o.a. de Raad van Arbitrage voorkomen.
U kunt al gebruik maken van onze expertise alvorens u een overeenkomst aangaat. Wij kunnen u helpen bij het opstellen van de contracten en het beoordelen van de diverse aanbiedingen.

Doordat er aan de verschillende partijen rechtstreeks opdracht gegeven wordt, moeten deze partijen, die elkaar vaak niet kennen, ongevraagd samenwerken. Dat dit tot spanningen op de werkvloer leidt zal duidelijk zijn. Immers deze partijen hebben tegengestelde belangen en daar ligt vaak de basis voor een bouwgeschil. Bij meer dan 25% van alle bouwprojecten ontstaan conflicten.

Plan uw vrijblijvend oriëntatiegesprek

 

scheidingsbemiddeling zwolle HenkZomerPASscheidingsbemiddeling zwolle KarinStadtmanPASscheidingsbemiddeling zwolle DirkBuitenhuisPAS

facebook